Турбази Одеської області: відпочиваємо із задоволенням!

Говорячи про турбази Одеської області, не згадати Затоку - неможливо. З одного боку селище омиває Чорне море з його солоною водою.

А з іншого боку - прісний Дністровський лиман. Якщо дивитися з висоти польоту білосніжних чайок на піщану косу, то Затоку можна назвати «чудо островом», де красується навігаційний маяк. Чому порівняння з островом? Та все тому.

Відпочинок на Чорному морі: Затока - рай для туристів

Затока - це екологічна місцевість, піщана коса, як би ізольована від зовнішнього світу. Тут пропонується чудовий відпочинок на Чорному морі. Сонечко що іскриться, ніжне золото піску, тиха бесіда плескаючихся хвиль, маса цікавих заходів - Затока подарує вам найприємніші враження і найчудовіші спогади.

У вас є унікальна можливість не тільки поніжитися на сонечку, а й покататися на гідроциклах, бананах, водних атракціонах. Якщо ви - затятий рибалка, то море до ваших послуг. Ні з чим не можна порівняти і запальні дискотеки під зоряним небом, які регулярно проводяться прямо на узбережжі. Не знаєте, чим зайняти свою дитину? Дитячі атракціони - саме те, що вам потрібно!

А ще в літній період зароджуються і виникають різні відносини. Які? Хай буде вам! Всі ми їдемо на курорт, маючи мрію. Мрія досить проста: зустріти свою любов. Давайте не будемо про мораль! Всупереч статистикою, курортні романи закінчуються благополучно, залишаючи в пам'яті прекрасні моменти про відпочинок на Чорному морі.

У Затоці розташовуються кращі турбази Одеської області. Номери високою комфортабельності, зрозуміло, укомплектовані відмінно меблями і всім необхідним для самого повноцінного відпочинку. Незважаючи на упереджену думку, ціна за проживання на туристичних базах не така вже й висока. У будь-якому випадку, вона набагато менше, ніж ціна за ті ж послуги в готелях, які знаходяться у великих містах.

Саме тут - в Затоці, що під Одесою, кожного відпочиваючого гостинно зустрічає база відпочинку «Наталі», яка розкинулася в кроковій доступності від узбережжя. До послуг гостей кращої турбази Одеської області - комфортабельні номери з кондиціонером і холодильником, де можна відпочити від водних розваг, прийняти душ, перекусити, при бажанні і приготуватися до нової порції насолод. А ввечері вас знову чекає насичена програма, яка гарантує чудовий відпочинок на Чорному морі!

Турбази та готелі на Чорному морі: якщо хочеться розкоші

Незважаючи на те, що готель готелю все ж - різниця, якщо дійсно хочеться розкоші, до послуг туристів - турбази та готелі на Чорному морі, за рівнем облаштування апартаментів і якості обслуговування легко змагаються з іменитими закордонними «родичами».

Золотистий пісок, синє море, цілюще морське повітря - така картина мальовничого курорту Затоки. Але не тільки природа робить перебування в цій частині Чорноморського узбережжя незабутнім. Всіх гостей тут зустрічають з незмінною гостинністю, що забезпечує комфортні умови відпочиваючим навіть з найвищими запитами.

Курорт Затока: відпочинок класу «Люкс»

Любителям дійсно розкішного відпочинку їхати на далекі екзотичні острови зовсім не обов'язково. Сервіс в рідній і близькій Затоці не розчарує навіть самого вимогливого гостя. Якщо ж додати сюди ультракомфортні номери - бази відпочинку та готелі на Чорному морі славляться пишністю обстановки, продуману до найменшої дрібниці розважальну програму і м'який, приємний клімат - отримаємо формулу ідеального відпочинку.

На базах відпочинку категорії VIP можна знайти всі складові розкішних канікул. На прекрасних піщаних пляжах Затоки немає тієї тісноти, характерною для інших курортів Чорного моря. Зручне розташування як в невеликих, повністю обладнаних котеджах, так і в комфортабельних комплексах. Першокласні номери оснащені всім, чого вимагає душа розслабився відпочинку туриста - холодильник і Інтернет, кондиціонер і кабельне телебачення.

Курорт Затока порадує і любителів активного відпочинку, і цінителів релаксу. Спектр послуг, що надаються дійсно широкий: зручна парковка, чистий обладнаний пляж, шикарні ресторани з живою музикою і затишні кафе, басейни і тренажерні зали, більярд та салони краси. Передбачено й дитячі розваги для самих яскравих емоцій, і морські прогулянки - все фарби чудового відпочинку зібрані в Затоці!

За розкішшю - на базу відпочинку «Наталі»

Візитна картка бази відпочинку «Наталі» - персональний, повний турботи підхід до кожного гостя. Затишні номери, які сприяють комфортному відпочинку, по дизайну інтер'єру можна порівняти з номерами в кращих готелях Чорного моря. Ресторан порадує вишуканими стравами російської, української та змішаної кухні. Ввічливий і уважний персонал врахує всі побажання і зробить час, проведений у нас, максимально приємним.

Ми особливо раді нашим наймолодшим гостям. Спеціально для них є дитячий майданчик, регулярно проводяться розважальні програми.

Ми із задоволенням допоможемо влаштувати дозвілля наших гостей: організуємо чудову риболовлю, якої так славиться курорт Затока, сплануємо найцікавіші екскурсії, порадуємо любителів активного відпочинку захоплюючими водними атракціонами. З радістю проведемо веселе сімейне свято або діловий захід.

База відпочинку «Наталі» - ідеальний відпочинок для цінителів розкоші.