Подаруйте собі комфортний відпочинок в Каролино-Бугазі

Які плани у вас на літо? Мрієте безтурботно провести час з максимальним комфортом і не відмовляти собі в розвагах? Чи плануєте провести час з сім'єю або з друзями?

В такому випадку вибирайте відпочинок на Кароліно-Бугазі! Про це подбає база відпочинку «Наталі». Печення літнього сонця, нескінченні піщані пляжі і ласкаве Чорне море - все це зробить ваше перебування особливим!

Перше питання, яке хвилює відпочиваючих - це де зупинитися на Кароліно-Бугазі? І, треба сказати, це питання дуже важливе, тому що вибране житло на час відпочинку стане для вас наче домівкою. Хочеться, щоб кожному члену сім'ї було зручно, але також щоб всі турботи ви могли перекласти на персонал бази і віддатися релаксу.

Яке житло ви хочете знайти в Кароліно-Бугаз? Дешеве? Елітне? З розвагами або, навпаки, в самоті? Все це ви можете знайти на базі відпочинку «Наталі»!

База відпочинку «Наталі» пропонує шість варіантів комфортного розміщення, в яких є все для комфортного і безтурботного перебування.

Спектр послуг бази відпочинку включає широку зелену територію, де є зони відпочинку з мангалами для барбекю. Гастрономічні питання вирішують їдальня і ресторан, де ви зможете снідати, обідати і вечеряти. Близькість продуктових ринків і магазинів дозволяє завжди балувати себе сезонними фруктами і овочами.

На території бази відпочинку є дитячий майданчик, що особливо актуально для сімей, які приїжджають з дітками.

Відпочинок в Кароліно-Бугаз - це не тільки море. Це можливість познайомитися з історією нашого дивного краю.

Пляжний відпочинок можна розбавити більш активним проведенням часу. І в цьому вам допоможе бюро екскурсій. Ви можете відвідати Білгород-Дністровський і своїми очима побачити Акерманську фортецю, відвідати святі місця і, звичайно, прогулятися по Одесі і ознайомитися з визначними пам'ятками міста.

Які ціни на відпочинок в Кароліно-Бугаз?

Вибравши нашу базу в якості місця відпочинку, питання ціни вас хвилювати не буде. Вартість номерів ще раз доводить, що відпочити на Чорному морі можна, дійсно, не дорого! Ми пропонуємо 7 варіантів розміщення з усіма зручностями.

Що ще є на базі відпочинку «Наталі»?

  • Їдальня і ресторан;
  • Басейни з мінеральною водою з артезіанських свердловин;
  • Зона барбекю;
  • Дитячі розваги;
  • Безкоштовний доступ до інтернету;
  • Професійний сімейний лікар.

Заплануйте свій відпочинок прямо зараз! Забронюйте номер і збирайте валізи! Вас чекає Чорне море, яскраве літо і база відпочинку «Наталі»!