Найкращий відпочинок на Одещині: популярні місця

Для більшості українців саме відпочинок на березі моря є найкращим з усіх можливих варіантів, адже проведення часу на узбережжі передбачає оздоровлення всього організму.

Пандемія, яка обмежує подорожі світом, дозволила багатьом свіжим поглядом подивитися на принади всередині країни, і тепер влітку знайти номер у готелі на морському узбережжі (особливо в Затоці – курорті, популярність якого не знижувалася ніколи) стало складніше.

Відпочинок на Одещині: популярні місця

Одеська область давно користується славою морського курорту. Відпочити тут можна не лише в самій Південній Пальмірі, а й у всіх прилеглих прибережних містах та селищах. Але не лише море приваблює сюди туристів з усіх куточків країни: роблять Одесу затребуваною солоні лимани з лікувальними грязями, а також джерела мінеральних вод, за допомогою яких можна полегшити стан хронічних хворих. Але все ж таки саме морський відпочинок залишається у фаворитах, і найчастіше туристи їдуть сюди за ласкавим південним сонечком.

Серед популярних місць для відпочинку біля моря включають невеликий населений пункт Південний, а також відомі з радянських часів курорти:

  • Чорноморськ (колись Іллічівськ);
  • Сичавку;
  • Кароліно-Бугаз;
  • Затоки;
  • Санжейку;
  • Грибівку;
  • Лебедівку;
  • Ізмаїл.

Незважаючи на дуже великий список, найбільшою популярністю у відпочиваючих користується Затока.

Особливості та плюси відпочинку у Затоці

Затока по праву вважається найкращою здравницею південного узбережжя. Поправити здоров'я та отримати найстійкішу морську засмагу тут може кожен відпочиваючий. Цьому сприяє унікальний клімат, аналогів якому немає в Україні та прилеглих країн, що славляться рекреаційними зонами на узбережжі.

Злиття повітряних мас, сформованих прісним лиманом та солоним морем, вигідне географічне положення, завдяки якому температура повітря не опускається нижче нуля навіть у зимові місяці – це далеко не все, чим приваблює туристів Затока.

  • Чистий піщаний пляж
  • нічний клуб,
  • безліч розваг на морському узбережжі,

а також достатня кількість торгових точок, де можна купити їжу та сувеніри – все це сприятливо позначається на престижності відпочинку у Затоці.

До переваг відносять доступність курорту в ціновому відношенні та можливість дістатися в Затоку особистим транспортом або автобусом та залізницею з Одеси (у місто Південне та багато курортних зон, наприклад, дістатися можна лише автобусом чи машиною).

Зупинитись у Затоці (на відміну від м. Південного та інших прибережних селищ) можна не лише у приватному секторі, адже тут зосереджено найбільшу кількість затишних готелів, баз відпочинку та пансіонатів. До найкращих готелів на узбережжі входить БВ «Наталі» (смт. Затока, Одеська область, бульвар Золотий берег, 19).

Затишні номери різної місткості дозволять з комфортом провести відпустку з коханими та дітьми, а також дружньою компанією. База відпочинку пропонує трансфер з Одеси та послуги сімейного лікаря, харчування (їдальня та ресторан), а також стоянку для особистого транспорту відпочиваючих.

На території розташовані:

  • паркова зона для відпочинку;
  • місце для барбекю;
  • дитяча ігрова зона;
  • багаторівневий басейн.

У кожному номері є сейф, кондиціонер, санвузол та великий балкон, з якого зручно милуватися нічним небом та морем. Власний чистий та затишний пляж, а також те, що корпуси розташовані практично в центрі, є ще однією перевагою БВ «Наталі».

Залишити заявку на проживання та поставити будь-які питання, на які не вдалося отримати відповідь на сайті, можна у адміністраторів готелю за телефоном: +38 (098) 988 88 80. Бронь на номери можна залишити у спецформі на сайті. Тут же можна швидко уточнити інформацію про номери та доступні для замовлення варіанти.