Які розваги є в Затоці

Ласкаве море, м'який теплий пісок і літнє сонечко - це далеко не все, що робить відпочинок незабутнім.

Та і далеко не кожен турист, що приїхав на пару тижнів на морське узбережжя, може і хоче проводити час винятково на пляжі, і навіть в номері категорії "Люкс" можна занудьгувати. Особливу увагу слід приділити дітям, адже для них тривале перебування під променями південного сонця може обернутися проблемами. І саме тому в курортному селищі Затока і на узбережжі однойменної рекреаційної зони добре розвинена розважальна індустрія.

Пам'ятка відпочивальникам в Затоці

Головною пам'яткою курортної зони є широкий і щонайдовший в Одеській області пляж в рисі одного селища. Величезне число пансіонатів, готелів, гостьових будинків і баз відпочинку в літні місяці дозволяє вмістити декілька тисяч тих, хто бажає відновити здоров'я і зарядитися енергією наступного року. При цьому берегова лінія уздовж моря залишається відкритою.

Багато санаторіїв і баз відпочинку облаштовують на прибережній території зони з лежаками та парасольками, холодильниками з морозивом і напоями. У більшості випадків самі пляжі знаходяться на невеликій відстані від основних корпусів. На узбережжі досить добре організовано спостереження за відпочивальниками на воді, а також є човнові станції, де можна взяти в прокат водні засоби пересування.

Курортний сезон в Затоці починається на початку травня і триває до кінця вересня. Завдяки цьому оздоровитися і відпочити тут можуть туристи, які люблять "оксамитовий сезон" або вважають за краще бути першовідкривачами. Для відпочивальників на території селища працюють безліч розважальних закладів, кінотеатр, нічний і більярдний клуби.

Водні розваги для дорослих і дітей

На піщаних пляжах відпочивальники можуть скористатися традиційними для морського узбережжя атракціонами. У число найпопулярніших розваг для дітей входять батути з басейнами, тоді як дорослі можуть здійснити самостійні та групові водні прогулянки на:

  • катамаранах;
  • гідроциклах;
  • водних лижах;
  • "бананах".

Прибічникам екстремальних напрямів у водному спорті в Затоці надається можливість зайнятися бекбордингом, віндсерфінгом або кайтсерфінгом. Сімейний відпочинок можна доповнити морськими прогулянками у відкрите море, а також відвідуванням унікального за своїм облаштуванням аквапарку.

На території пляжів розташовуються волейбольні майданчики. Дитячий відпочинок урізноманітить Луна-парк з сучасними і яскравими атракціонами, морозивом і воістину величезним 28-метровим колесом огляду, з кабінок якого відкривається прекрасний вид на Одесу, Дністровський лиман і далекі об'єкти.

Екскурсійні тури

Відмінне транспортне сполучення і невелика відстань від Одеси й Білгород-Дністровського дозволяють відвідати основні пам'ятки Південної Пальмири, дельфінарій "Немо", зоопарк і безліч інших об'єктів, які дозволять сформувати власну позитивну думку про чорноморське узбережжя.

Організація відпочинку і розважальних заходів на БВ "Наталі" кардинально відрізняється від послуг, що надаються іншими готелями на узбережжі. Власний басейн і пляж, дитяча анімація й екскурсійні тури з досвідченими гідами, які розкажуть про пам'ятки, - це далеко не всі переваги.

На території пансіонату облаштовані дитячий майданчик, паркова зона відпочинку з альтанкою і зелений куточок для барбекю. Скоротати час теплими літніми вечорами можна і на березі красивого озера. Ресторан, парковка, медпункт і їдальня з приємними цінами та величезним вибором блюд - усі ці дрібниці дозволять зробити дні, проведені в Затоці, незабутнім.

Замовити номер для великої компанії з 4-5 осіб чи забронювати класичний варіант для відпочинку удвох можна на сайті або телефоном. Попередні заявки на проживання в готелі БВ "Наталі" приймаються в цілодобовому режимі. Усі корпуси знаходяться на одну вулицю нижче від центральної автомобільної дороги й залізничної станції "Кароліно-Бугаз", і на одну вулицю вище за пляж.

Незалежно від категорії, в усіх номерах пансіонатів бази відпочинку "Наталі" є:

  • санвузли,
  • кондиціонери,
  • холодильники,
  • бездротовий Інтернет,

а також сейфи. Усі номери мають балкон з надійними обгороджуваннями й зручними меблями, завдяки чому тому наші постояльці можуть почувати себе як вдома.