Оксамитовий сезон в Затоці – ідеальний час для відпустки

Попереду найкраща частина літа і осені - оксамитовий сезон. І в Затоці він просто дивовижний. Триває він, як правило, з вересня по жовтень.

Дні стоять сонячні, але не жаркі, море чисте і тепле, а людей значно менше. І, звичайно ж, ціни на готелі та бази відпочинку значно нижче, ніж в літній період. Оксамитовий сезон - це найкращий час зняти кімнату, номер або цілий будиночок в Затоці 2022.

База відпочинку «Наталі» запрошує зустріти оксамитовий сезон в Затоці! Вас чекає комфортний відпочинок на березі Чорного моря, золоті піщані пляжі, смачна місцева їжа і веселе дозвілля - а що ще потрібно для гарного настрою?

Хочете відпочити в Затоці в оксамитовий сезон? Замовляйте номери прямо зараз!

Оксамитовий сезон в Затоці особливо примітний тим, що спека спадає, але сонце ще дарує тепло, море тепле, як і пісок. Багато гостей відзначають, що цей час - ідеальне для спокійного і поміркованного відпочинку, без великої кількості туристів.

Можна вдосталь насолодитися не тільки відпочинком на пляжі, але і прогулянками по місцевості без ризику отримати сонячний удар.

Зняти кімнату в Затоці на оксамитовий сезон 2022

Літо в Затоці залишається довше! Встигніть схопити останні сонячні дні, тим більше, що ціни на проживання в оксамитовий сезон значно нижче, ніж в літній сезоні.

База відпочинку «Наталі» запрошує провести відпустку в одному з найбажаніших і популярних курортів - в Затоці! На ваш вибір ми пропонуємо шість варіантів комфортного розміщення, чисту, доглянуту і облагороджену територію, смачну їжу і якісний сервіс.

І найголовніше - море всього в декількох хвилинах ходьби! Все це зробить ваш відпочинок незабутнім і зарядить позитивними емоціями на рік вперед!